PDFNyomtatás

Nagy aktivitású kutyáknak

Rendezési mód:

Diamond High Energy Super Premium Kutyatáp

16 200 HUF (27 % áfával)
A Diamond High Energy kutyatáp elsődleges összetevője a friss hús, melynek tervezésekor figyelembe vették a nagy mozgás igényű, sportos életet élő kutyák igényeit. A fehérje, rost és nátrium, valamint a vitaminok fokozott szintje megfelelően hasznosítható 
Részletek...


Diamond Super Premium Felnőtt Kutyatáp

16 800 HUF (27 % áfával)
Diamond Premium Felnőtt Kutyatáp Speciálisan arra a célra került kifejlesztésre, hogy aktív, atletikus kutyáknak táplálkozási segítséget nyújtson, melynek köszönhetõen csúcs kondíciót tudnak elérni. A kutyatáp prémium minõségű fehérjét és zsírt tartalmaz 
Részletek...


Nutra Nuggets Kutyatáp aktív kutyáknak

13 800 HUF (27 % áfával)
Ez a kutyatáp speciálisan olyan felnőtt kutyáknak lett kifejlesztve, melyek fokozott fizikai tevékenységet végeznek. A kiválóan emészthető csirke és csirkezsír a szénhidrátokkal együtt biztosítják kutyájának a szükséges energiát. 
Részletek...


Nutra Nuggets Professzionális kutyatáp

13 800 HUF (27 % áfával)
Olyan felnőtt kutyák számára lett speciálisan kifejlesztve, melynek intenzív fizikai tevékenységet végeznek, mint a vadászkutyák és kiállítási kutyák. Ideális szukák számára a vemhesség és szoptatás ideje alatt. Kiváló minőségű és jól emészthető kutyatáp. 
Részletek...


NutraGold Növésben levő kutyáknak

17 400 HUF (27 % áfával)
Tenyésztői kiszerelésű kutyatáp Speciális összetételének köszönhetően az élet minden szakaszában, kölyökkortól az időskorig adható kiváló, holisztikus kutyatáp. Kiválóan alkalmas keményen dolgozó kutyáknak valamint kölyköknek. 
Részletek...  • «« Első
  • « Előző
  • 1
  • Következő »
  • Utolsó »»
Találatok 1 - 5 / 5